Op weg naar 1 januari 2024

Op 1 januari 2024 treedt de Omgevingswet in werking. De wet is een ingrijpende stelselherziening van het omgevingsrecht. De Omgevingswet legt de basis voor een samenhangende benadering van de fysieke leefomgeving.

Vanaf aankomende week start onze blogreeks over de Omgevingswet. Elke week belichten wij met onze Stibbeblogs een specifiek instrument of deelonderwerp van de nieuwe wet.

Deze visual geeft een totaalindruk van hoe de verschillende (nieuwe) instrumenten op de verschillende bestuursniveaus onder de werking van de Omgevingswet met elkaar gaan samenhangen. Voor een verdere toelichting hierop kunt u onze blogreeks volgen.

Visual blog 7 sept 2023

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Met onze Stibbeblogs blijft u op de hoogte van ontwikkelingen op het terrein van het bestuursrecht en omgevingsrecht. Wilt u graag automatisch via e-mail op de hoogte worden gehouden over een blogupdate? Meld u zich dan op onze website aan voor het ontvangen van een e-mail attendering bij het verschijnen van nieuwe bestuursrechtelijke en omgevingsrechtelijke Stibbeblogs.

Het bericht “Op weg naar 1 januari 2024” is een bericht van Stibbeblog.nl.


Jan Reinier van Angeren
Alle posts van
Jan Reinier van Angeren

Tom Barkhuysen
Alle posts van Tom Barkhuysen

Anna Collignon
Alle posts van Anna Collignon

Tijn Kortmann
Alle posts van Tijn Kortmann

Valérie van ‘t Lam
Alle posts van Valérie van ‘t Lam

Jan van Oosten
Alle posts van Jan van Oosten
Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone