Podcast: 'de NOW en de accountantscontrole'

Article
NL Law

Waarom is de accountant zo belangrijk bij het verkrijgen van NOW-subsidie? Waar let hij of zij op bij de controle of de subsidievoorwaarden zijn nageleefd? En, wat als je als werkgever het niet eens bent met de uitkomst van de controle? In de derde aflevering van een vierdelige podcastserie over de NOW geven Luuk van de Sandt en Steven Hijink - beiden advocaat gespecialiseerd in het jaarrekeningenrecht - antwoord op deze en andere vragen over de NOW en de accountantscontrole.  

Podcastserie over de NOW

De aflevering 'NOW en de accountantscontrole' is onderdeel van een vierdelige podcastserie over de NOW. In deze podcastserie bespreken onze advocaten de komende vier weken de Tijdelijke noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW) vanuit verschillende juridische invalshoeken, zoals arbeidsrecht, bestuursprocesrecht en ondernemings- en insolventierecht. Zo krijg je als werkgever dus een goed en veelzijdig beeld van de zaken waar je op moet letten als je gebruikmaakt van deze subsidie.

Stibbe website over de NOW

De ontwikkelingen rondom de NOW-subsidie volgen elkaar in een snel tempo op en blijven door de aanhoudende coronacrisis zeer actueel. Daarom heeft het Stibbe NOW-team een speciale website over de NOW opgezet. Op deze website houdt dit team onder andere literatuur, rechtspraak, regelgeving en nieuwsberichten over de NOW bij. Daarnaast vindt u hier de belangrijkste parlementaire documentatie inzake de NOW. Ook staan op deze website onze short reads met een juridische duiding van de NOW-ontwikkelingen. Kortom, met onze website biedt het Stibbe NOW team u een up-to-date overzicht van de ontwikkelingen en inzicht in de juridische betekenis hiervan.